Registrering som bruker

Du kan registrere deg som bruker via en kort kommentar. Godkjenning som bruker hos oss kommer normalt i løpet av kort tid, helt automatisk. I sjeldne tilfelle må det manuell godkjenning til, dette tar normalt mindre enn et døgn

Noen har problemer med innlogging og vår «captcha»-modul som holder spam-roboter ute, her kan det være et alternativ å gå til wordpress.com. lage seg en brukerkonto som man deretter kan logge på med både her, på WUWT samt andre blogger og kommentarfelt.

19 thoughts on “Registrering som bruker

 1. Er lei av klimahysteriet og vil gjerne ha balansert informasjon. Kan hende at oppvarmingen øker globalt men det har vi pent lite innflytelse på i Norge med 5 millioner mennesker. Debatten ligner mer og mer på hjernevasking, gjettinger blir ukritisk servert som sannheter. En hel flyplass legges ned pga en avgift i miljøets navn uten at det foreligger noe som helst av utredninger og bevis for at dette har noen positiv effekt på miljøet i det hele tatt.

  • Ryanair brukte avgiften som et påskudd for å flytte til Gardermoen. De ville ha utenlands trafikk fra Gardermoen slik at de også får kundene fra andre steder i landet. Kun forretningsmessig altså, og det ser ut til å ha fungert for Ryanair. Så Rygge-ansatte får skylde på Ryanairs prioriteringer (som i dette tilfellet er helt legitimt), ikke noe avgift

 2. Jeg ønsker å registrere meg som bruker av Klimarealistenes sider. Jeg ønsker dette for å kunne kommentere ulike innlegg på disse sidene. Mvh Ørnulf Sandbæk

 3. Har fulgt debatten rundt klimaendringer i mange år, og har ikke tro på at klimaendringene er menneskeskapte. Har jobbet sammen med geologer i snart 30 år i forskjellige stillinger som Data Manager i oljeindustrien. Hovedsaklig med administrasjon av seismiske data i forbindelse med oljeleting og utvinning. Gjennom dette arbeidet har jeg fått ganske god insikt i geologiske prosesser selv om jeg ikke er utdannet geolog. Geologi er en av mine store interesseområder. Jeg blir fryktelig provosert når miljøbevegelsen og venstresiden forsøker å kneble og demonisere alle som motsier IPPC’s konklusjoner. Og som sier at «Science is settled».

  MVH
  Johnny Pedersen

 4. Jeg tror ikke at klimaendringene er skapt av mennesker, i vertfall ikke CO2 utslipp. CO2 er en livsnødvendig gass for livet på jorden, og har veldig lav drivhus effekt. For å oppfylle EU sine klima mål, kan vi gjøre det ved hjelp av ett «Kinder egg» (3 i en). Metan gass har 30 – 40 ganger så stor drivhus effekt som CO2, og mesteparten av norsk utslipp her kommer fra drøvtyggere i jordbruket. Hvis vi kutter ut kjøtt og melkeproduksjon fra kveg og sau, vil vi drastisk redusere metan utslippene og oppfylle EU’s klima mål. I tillegg vil vi spare kanskje 10 – 15 milliarder i subsidier og vi vil få ett sunnere kosthold bestående av fisk, Hvitt kjøtt (svin, kylling) og grønnsaker. Altså får 3 positive isteden for bare negative ting.

 5. Hei
  Jeg tror klimaendringer er normalt. Jeg tror ikke klimaendringene domineres av menneskets utslipp av CO2.
  Jeg tror at nå er det 50,37262% sikkert at klimaendringene IKKE skyldes menneskets utslipp av CO2 🙂
  Jeg ønsker å melde meg inn i klimarealistene.

  Mvh Sturla

 6. Jeg vil gjerne registrere navnet Bergen. Jeg ønske dessverre ikke å bruke fullt navn. Vi har nok problemer med ytringsfrihet i dette landet.

 7. Det er bekymringsfullt hvor lite kritisk norsk presse er til påstandene fra IPPC. Normalt skal det ikke mye til før de driver både undersøkende journalistikk og kritisk pressearbeid, men i klimasaken tjener de kun som mikrofonstativ for politisk vedtatte «sannheter». Klimarealistene gjør et meget viktig arbeid for å løfte fakta frem i debatten.

 8. ønsker å melde meg inn:

  Hans Jakob Seljeskog,
  Tunv. 3d,
  1473 Lørenskog
  sivilagronom, 69 år

 9. Fortsatt god jul til klimarealister ( og andre).

  Legger inn denne kommentaren som en test. Det var vanskelig sist jeg prøvde.
  Er det slik at den gamle hjemmesiden er gjemt bort?

  Vil også kommentere HTML. Er selv ukjent med tegnene her og forklaringen under er ikke nok for meg.

  Godt Nytt År!
  Er sikker på at det blir nye spennende debatter.
  Gerhard

 10. Hei, har vært medlem her i flere år. 4 Juni 2014 startet jeg opp en avdeling av klimarealistene i stavanger.
  Vi har mnd møter.

  Agnar Mikalsen

 11. Hei. Jeg likte ikke denne endringen av Klimarealistenes hjemmeside, men det er vel bare å godta.

  Med hilsen

  Tom A. Wulff
  Mangeårig medlem

  • Da enkelte rapporterer problemer med innlogging har vi fjernet restriksjonen for nye brukere at man først må ha en godkjent kommentar.

   • hvordan skal kommentarer leveres når innlogging blir avvist med begrunnelse at en ikke har levert kommentar. Dessuten opplever jeg at min e- mail-adresse, som jeg har brukt i årevis, blir avvist som ugyldig. Har vært medlem siden starten. Er jeg uønsket som medlem? hilsen Kai lyng, Lyngsmark 12, 9151 Storslett. Mail – adresse: kai.a.lyng@gmail.com. har fått opplyst at mittmedlemsnummer er 915LYNKAI

Legg inn en kommentar