Det er SOLA som styrer klimaet

Vellykket klimamøte i Stavanger

Torsdag 5 febr kl 19.00 på kåkå/Sting Nere. Sunn klimaskepsis – «Er IPCC i ferd med å gå bort fra CO2-doktrinen?» Innleder var Hans Borge, med Martin Hovland som kommentator med klimaortodoksien representert ved Siri Kalvig og Wim Lekens, sistnevnte fra Tekna Klima.

Professor i petroleumsgeologi Hans Borge, instituttleder ved institutt for petroleumsteknologi ved UiS, startet med å spørre «Er IPCC i fred med å gå bort fra CO2-doktrinen?» Han leverte dermed det bunnsolide realfaglige grunnlaget som Marius Holm i miljøstiftelsen Zero etterlyste i Dagbladet i desember her. Det sier litt om kunnskapsnivået i denne miljøstiftelsen at ingen der er klar over at den naturvitenskapelige nullhypotesen er at alle klimaendringer er naturlige i fravær av empiriske observasjoner som viser det motsatte og at det er de som avviser nullhypotesen som har bevisbyrden.

Hans_BorgeSolid fra Hans Borge
Gjennom en solid innledning gav Hans Borge uttrykk for sin klimaskepsis og Martin Hovland fulgte opp med gode analyser. Vi håper disse etterhvert foreligger skriftlig slik at flere kan få tilgang til denne kunnskapen.

Har de virkelig ingen saklige argumenter?
Kalvig og Lekens valgte å gå til usaklige personangrep på Hans Borge, fremfor å gripe til relevante argumenter. Dette er ikke første gang Siri Kalvig improviserer på denne måten, men siden saklige klimaortodokse argumenter er så åpenbart svake for ikke å si totalt fraværende i enhver seriøs debatt med mindre man vil argumentere rent religiøst, så ble det vel for fristende å argumentere Ad Hominem?

Det blir etterhvert lagt ut en møtevideo her.

Neste Stavangermøte er 5.mars, samme sted.

Abonner på Klimanytt:

Kategorier

Én kommentar

Kommentarer er stengt.