Det er SOLA som styrer klimaet

Life Hour – slå på alt lys hjemme kl 20.30!

Life Hour er det humane alternativ til barbariske Earth Hour hvor man feirer fattigdom og kunnskapsløshet. Rikelig med elektrisk strøm til en lav pris er en velsignelse for menneskeheten og burde være en menneskerett for alle. Angrepene på denne energien fra WWF er et bakstreversk angrep på velferdsstaten og er i realiteten rettet mot likestillingen og retten for alle til utdannelse. Enda et skritt på veien til det grønne diktaturet.

Life_HourDemoniseringen av elektrisiteten
Det barbariske Earth Hour er i realiteten en demonisering av elektrisiteten – en oppfinnelse som er grunnlag og forutsetning for nesten alle fremskritt de siste hundre årene: Likestillingen, avskaffelse av barnearbeid og retten for alle til en utdannelse. Det moderne helsevesenet, effektiv lagring av mat og rikelig med tilgang på varmt vann.

Alt dette fikk verden ved å utnytte fossile ressurser til å generere store mengder elektrisitet til en lav pris. Noen få heldige land kunne gjøre dette helt eller delvis med vannkraft.

Det grønne diktaturet
Earth Hour er bare ett av mange skritt på veien til det grønne diktaturet. Miljø- og klimaargumenter brukes i stor skala for å få gjort elektrisitet til et luksusgode bare for de rikeste eller til en mangelvare for å nå det endelige målet.
For U-landene står det verre til – de skal nektes retten til store mengder elektrisitet til en rimelig pris via effektiv utnyttelse av fossile ressurser – og indirekte retten til alle de godene elektrisiteten har gitt oss i Vesten. Et av mange usaklige argumenter er den ikke-observerbare klimakrisen som påståes forårsaket av plantematen CO2 som det er en kritisk mangel på i atmosfæren.

De fattige skal holdes nede i fortsatt fattigdom med bærekraft, fornybarhet og innføringen av det grønne diktaturet hvor bare den herskende grønne eliten skal ha bil, ytringsfrihet og retten til all den andre elektrisitetsbaserte modernitet vi har hatt de siste 100 årene.
I Afrika har titusener allerede blitt fordrevet fra sin jord og sine hus av en vestlig grønn nykolonialistisk elite støttet av de samme bakmennene i FN-UNEP som prøver å selge oss klimakrisen. Er dette bare en forsmak på hva vi har i vente?
Her hjemme har ofrene til nå bestått av tallrike eksemplarer av den totalfredete havørnen som blir ofret på fornybarhetens grønne vindmøllealter på Smøla.

En herskende grønn elite
skal styre oss i fremtiden. Budskapet er at demokratiet har feilet, vi må vurdere diktaturet ifølge et norsk medlem av denne eliten som attpåtil vil innføre ettbarnspolitikk. Den grønne religionen dikterer at vår planet bare har plass til 250-300 millioner mennesker, alle de andre som ikke er grønne, de må vekk. Tankegangen og logikken minner veldig om det våre foreldre og besteforeldre kjempet så hardt imot i forrige århundre – nazisme og kommunisme, Nå er svineriet tilbake igjen og denne gangen i moteriktig grønn klesdrakt godt kamuflert bak floskler som Earth Hour, bærekraft, fornybarhet og grønt skifte. Et større antall nyttige idioter følger som vanlig med på lasset, uten å reflektere særlig over hva de egentlig gir sin støtte til.

Nå kan du støtte demokratiet ved å skru på alt lys hjemme i kveld
Maksimal belysning hjemme er en støtte til fortsatt demokrati og ytringsfrihet samt et nei til returen til det elektrisitetsløse barbariet som skal feires samtidig med Earth Hour.
Life Hour er en støtte til U-landenes rett til utvikling og velstand. Du kan følge Life Hour bl.a her.

CBH7UZTUkAAO9MCNår ble Nord-Korea idealet?
Samtidig oppfordres tilhengere av Earth Hour til å ta budskapet på alvor og starte «Earth Week» på mandag Ikke noe tv, radio, mobil, pc, kopimaskin, elektrisk lys, vaskemaskin, kjøleskap osv osv. Eller flytt til Nord-Korea hvor befolkningen feirer Earth Hour kontinuerlig hele året.

Da vil dere muligens ta poenget: At elektrisk strøm er en velsignelse for menneskeheten.

Edit: Takk til NRK for balansert journalistikk
Kveldsnytt hadde i kveld, lørdag 28.mars et kort innslag om Earth Hour, og da en årvåken NRK-journalist hadde lest her om vår oppfordring til alle om å skru på lyset i kveld ble det samlede innslaget en smule mer objektivt enn det har vært tidligere år.
Etter at WWF hadde sagt sitt intervjuet kveldsnytt solforsker Jan-Erik Solheim. Som vanlig på slike nyhetsintervjuer blir 80% klippet bort før sending, men han fikk sagt bl.a at mennesket ikke hadde noe med klimaet å gjøre og at vi skal være glad for den lille varmen vi får. Han hadde derfor skrudd på alle lys hjemme i kveld.

Abonner på Klimanytt:

Kategorier

2 kommentarer

  1. I tillegg til å la alle lys og all varme stå på i kveld klokken 20:30 skal jeg ta meg en lengre kjøretur med bil for riktig å feire det gode liv elektrisiteten og hydrokarbonbasert drivstoffer har gitt oss. Life Hour, god ide!

  2. Den grønne eliten skal ha rett på bil, elektrisitet, billig mat, flyreiser og sitt eget demokrati.
    Mat produksjon blir automatisk økologisk når verden ikke har nok olje. Resten av oljen er forbeholdt den grønne eliten, å slik at de kan leve slik i de har gjort de neste 1000 årene. Arbeidere vil bli fordrevet fra byene og ut i landbruket fordi der vil det bli masse arbeidsplasser der igjen. Slik det var på 1700 tallet.
    Å hvorfor er det stagnasjon i lønninger i den vestlige verden. Muskel arbeid må bli billigere, fordi det er det verden trenger når oljealderen er over. Slik blir de rike, rikere og de fattige, fattigere. Å det grønne eliten vil til slutt også ta livet av demokratiet og erstattes med ett grønnt diktatur der de grønne styrer mest for sitt eget beste. Det er det som er det grønne skille er og det kommer nærmere. Når nok mennesker stemmer på de grønne så vil det skje. Slik nazimen tok Tyskland, der nazi vitenskapsfolkene hadde sterke beviser for den sterke rase skulle styre de svakere ( å de svakeste måtte utslettes til fordel for de sterke). Det tankegangen var ikke bare i Tyskland, men i hele den vestlige verden den gang, men Nazi-Tyskland tok noen skritt videre.

Kommentarer er stengt.