Det er SOLA som styrer klimaet

Global mars-temperatur litt ned

Her er globale satelittmålte temperaturavvik fra normalen for mars måned, for andre måned på rad viser begge aktørene fallende temperatur. Myten om den heteste planeten noensinne blir stadig mindre troverdig, bortforklaringene fra aktørene i det klimaindustrielle komplekset har en økende underholdningsverdi, men ikke forvent at klimaortodoks presse skriver noe særlig om temperaturen når den oppfører seg politisk ukorrekt.

UAH_LT_1979_thru_March_2015_v5UAH Data
UAH står for University of Alabama Huntsville, de publiserer månedlig avvik fra normalen for perioden 1981-2010. Februartallet er 0,256 grader Celsius, ned 0,04 fra februar.

Dr. Spencer mener toget er gått for den pågående supersvake El Ninjo – av enkelte karakterisert som El Nada – du kan se alle tallene for 2014-15 her, og du kan se en utmerket analyse fra Bob Tisdale på WUWT her. De tre store aktørene i Stillehavet har alle ulik definisjon av hvordan man definerer kriteriene for El Ninjo, og man strides en smule om vi har hatt en særdeles svak El Ninjo som nå er over (Japan), eller om det er mere på vei til høsten.

RSS_JantoMar2015RSS Data
USA-selskapet Remote Sensing Systems rapport for mars måned viser at global atmosfærisk temperatur anomalie for lavere troposfære igjen er lavere.

Begge temperatursettene viser nå tall som er lavere enn for starten av fjoråret.

Komplette data fra RSS finner du her.

Husk på at det er Klimarealistene som gir deg klimafaktaene basert på observasjoner i naturen.

Abonner på Klimanytt:

Kategorier

Én kommentar

Kommentarer er stengt.