Det er SOLA som styrer klimaet

Nye, åpne foredrag i regi av Klimarealistene

Klimapanelets utidige sammenblanding av politikk og vitenskap er temaet for ukens to foredrag, arrangør er Liberalistene, et nytt parti som stiller til valg i Oslo til høsten. Foredragsholder er Geir Aaslid, seriegründer og redaktør for Klimarealistenes blogg.

Du finner foredragene under fanen aktiviteter, stedet er Eldorado i Oslo, som før var kino men nå er bygd om til å bli en av Oslos største bokhandlere.
Fredag 29.mai kl 1800
Lørdag 30.mai kl 12.30

Klimarealistene holder foredrag for alle landets politiske partier og andre aktører i hele Norge. Det er bare å ta kontakt og avtale tema og vinkling. Vi ønsker full ytringsfrihet og at alle faktaene skal gjøres tilgjengelig for hele befolkningen.

Abonner på Klimanytt:

Kategorier