Det er SOLA som styrer klimaet

Meteorologisk Institutt sender OBS-varsel for 10 fylker

Sterk vind kombinert med store mengder snø skaper problemer i fjellet 1.juni, der er E134 Haukelifjell, Fylkesvei 50 Hol-Aurland, og riksvei 7 Hardangervidda er stengt. Brøytekoordinator for siste vei påpeker at de aldri tidligere har måttet stenge veien i juni. I lavere strøk kommer nedbøren som regn. Heller ikke været samarbeider med de klimareligiøse.

Juni-snøfall i 7 fylker?
OBS-varselet her nevner snøfall i hele 7 fylker for de to første dagene i juni, men inntil videre sier de lite om mengden. Vinden skal minke til frisk bris mandag kveld. Men det vil fortsatt komme snø- eller sluddbyger. Snøfall i fjellet er slett ikke uvanlig i juni, men omfanget av det disse to dagene er høyst uvanlig.

Store utfordringer for propagandistene
I løpet av få dager kan vi regne med å se Instituttets løse kanon på dekk fortelle oss at dette nedfallet av hvitt, globalt oppvarmingspulver er forårsaket av klimaendringene, eller noe lignende fantasifullt. Oppgavene står nå i kø for Norges halvoffisielle klimapropaganda-apparat. Først ut er oppgaven å vise at mai måned hvor kulderekordene har haglet her hjemme slett ikke var kald i forhold til normalen og hvis den var det likevel så er det den globale oppvarmingen vi ikke har hatt de siste 19 årene som har skylden for den etter forholdene bedrøvelige temperaturen.
Vil det være NTB, NRK, Cicero eller Bjerknessenteret som kommer med de mest tragikomiske påstandene om truende, menneskeskapte klimaendringer de neste dagene??? Eller blir det noen av de andre?  Vi venter og ser og oppfordrer leserne til å sende oss tips. I mellomtiden konstanterer vi at det har falt en aning mer regn enn normalt over hodene til Oslo-journalistene i mai og kodeordene for måneden kan derfor bli «våtere og villere.»

arctic-submarineKlimaflyktninger
​Jan G. Winther går ut i Aftenposten i dag side 10 ut med minskende breer og polis og isbjørner som sulter, anledningen er tydeligvis perfekt, etter tre års sammenhengende vekst i arktisk ismengde og en enda kraftigere vekst i antarktisk havismengde.

På bildet kan vi se tre sultende klimaflyktninger på isen nær Svalbard, her prøver de å få haik til sydligere farvann hvor tilgangen på mat skal være større. I Aftenposten skjønner man lite av sammenhengen når flere isbjørner på Svalbard først spiser opp all ringselen og deretter noe betuttet ser seg om etter annen mat. Snart på tide med et flyktnngemottak for sultne isbjørner?

Abonner på Klimanytt:

Kategorier