Det er SOLA som styrer klimaet

Nederlag for Norge, EU og USA i Alaska!

Den arktiske GLACIER-konferansen i Alaska er nå over, og deltagerne samlet seg om et offisielt dokument som var spekket med de sedvanlige klimaflosklene, basert på myten om den nært forestående klimadommedag forårsaket av våre «utslipp». Men hverken Kina, India eller Russland ville  signere dokumentet, ifølge vår kilde.

thediplomat_2015-09-01_14-18-16-386x256Klima-floskler fra Obama
Perlene Obama etterlot seg ikluderer “Climate change is no longer some far-off problem; it is happening here, it is happening now,” Obama said. “We’re not acting fast enough.”

Om Klimasirkuset i Paris hadde han dette å si: “This year, in Paris has to be the year that the world finally reaches an agreement to protect the one planet that we’ve got while we still can.”

Men Obama har ikke engang støtte fra de folkevalgte i USA.

Nei fra Kina, India og Russland
For vertskapet og de mest klimakåte blant de øvrige deltagerne ble det relativt pinlig da hverken Kina, India eller Russland ville slutte seg til slutterklæringen fra møtet. Gjentatte forsikringer om at dette var en uforpliktende erklæring ble ikke tatt seriøst av de tre nasjonene. Politsk korrekte media i USA meldte at «Kina trengte mer tid på å studere erklæringen», mens RT kunne melde at:

But Russia (the world’s leading oil and gas producer), China (the world largest producer of goods), and India with its huge emerging economy opted not to sign the document, however nonbinding it might appear. For China and India reducing emissions entails huge expenditure and loss of economic effectiveness, and for Russia the upcoming environmental deal brings additional costs to the oil and gas extraction industries.

Dermed har tre betydelige nasjoner bekreftet sitt ståsted foran det kommende klimasirkuset i Paris. Både Kina og Russland sendte enda et signal ved ikke å sende ministre til konferansen. Russland var representert med sin USA-ambassadør mens Kina sendte China sendte sin tidligere ambassadør i Norge. Også Canada viste hva de mente om øvrige vestlige lands oppspinn ved å bare sende en embedsmann til konferansen. I valgkampen som nå pågår i Canada er klimaendringer og den såkalte klimakrisen et tilbakelagt tema, nesten ingen seriøse politikere tar dette seriøst.

ozed130928Håpløst tøvete fra de øvrige
Det de øvrige signerte på inkluderer: “Arctic sea ice decline has been faster during the past 10 years than in the previous 20 years, with summer sea ice extent reduced by 40 percent since 1979.”
“We take seriously warnings by scientists: temperatures in the Arctic are increasing at more than twice the average global rate,”
“Actions to reduce methane — a powerful short-lived greenhouse gas — can slow Arctic warming in the near to medium term,”

Løgnaktig NRK-journalistikk
NRK kunne selvsagt ikke få seg til å rapportere om et slikt nederlag, akkurat som de nesten aldri kan få seg til å rapportere noe sannferdig om hva som egentlig skjer ute i naturen med klimaet vårt. I kveld kunne Dagsrevyen hevde via USA-reporter Tove Bjørgaas «at president Obama har fått Kina til å kutte klimautslippene utslippene med mellom 26 og 28 prosent de neste ti årene».

Det er godt kjent at Kina avviser enhver restriksjon på sin bruk av kull, olje og gass inntil 2030, og først deretter har man fopliktet seg til helt uforpliktende fremtidige tiltak for å redusere «utslippene». Kinas fokus er utelukkende på økonomisk vekst samt lokale miljøtiltak som skal sørge for renere luft og vann i lokalmiljøet rundt storbyene. Kinas helt ferske lov for ren luft nekter lokale myndigheter å begrense bilbruk og lovgiverne sa nei til å inkludere volumbegrensninger på bruken av kull.

India har på sin side nylig rettet kraftige angrep på vesten for deres innblanding i Indias energi- og klimapolitikk. India skal satse stort på kullkraft i årene som kommer.

Abonner på Klimanytt:

Kategorier

10 kommentarer

 1. Moderator bør enten slette innlegg han finner usaklige, eller la dem stå. Det er ikke god kutyme å endre andres innlegg.

 2. Moderator, det må være hyggelig å ha definisjonsmakten. (Moderator: Er du helt ute av stand til å delta i en seriøs debatt? (Klipt vekk usakligheter)) Jeg meldte meg på dette forum fordi jeg trodde man kunne få ekte debatter, (Mod: Dine innlegg bærer preg av trolling, svært få tegn til ekte debatt fra din side)

  men her er det et skinn av debatt over en meget rettlinjet propaganda. Jeg vil sansynligvis bli kastet ut etter dette inlegget, men det betrakter jeg som en annerkjennlse.

  1. Og hvor er bidraget ditt til en seriøs debatt?
   Er det dine beskyldninger under om feilsitat på ikke-eksisterende sitater?

   1. Jeg mener at mitt bidrag var veldig klart. (Moderator: Denne posten skulle vært slettet siden den tar utgangspunkt i en slettet post, men siden du ikke forstår vårt ønske om en sivilisert debatt forklares dette under)

    Dere skriver så mye om folk fra IPCC, CICERO etc driver med løgn, de er korrupte og usaklige. Jeg har i dette fora stillet spørsmålet om Cecilie Maurtizen, Direktør ved CICERO er en korrupt løgner. Hverken mer eller mindre.
    (Moderator: Klimarealistene deltar ikke i en debatt utifra ditt utgangspunkt, at alle fra IPCC-leiren uten unntak «driver med løgn, de er korrupte og usaklige.» Det samme gjelder personer du navngir)

    Et klart svar her vil si at enten vil dere forsøke å holde en reel debatt eller at dere flykter inn i en meget spesiell verden hvor dere kan anklage alle «andre» for usaklighet og løgn. Et slilkt svar vil gi dere en grad av saklighet eller være et totalt tap for deres troverdighet.
    (Moderator: Dette er siste advarsel mot trolling)

    1. Hva mener du egentlig, mener du at jeg har påstått det som du skriver siden det er svar på mitt innlegg?
     Du begynte denne debatten med å kommentere sitater i en artikkel som ikke inneholdt sitatene du påstod du siterte, men påstandene over virker om mulig enda mindre relevante i forhold til mitt innlegg.

    2. Jeg unner dere ikke gleden av å slette meg. Jeg har sesverre fått de svarene som jeg ikke ønske. Jeg skjønner nå hvordan dere er.Jeg trenger ikke utdype dette vidre. Takk for meg.

     1. Lykke til. Vil anbefale at du søker støtte hos hos Lewandowsky og Cook, de er fagfolk og vet hva du trenger.

 3. Kan du forklare hva du mener.

  Jeg har lest igjennom innlegget over 2 ganger, og kan ikke se at det siterer noe India sier, hvor er sitatfeilen?

  Forøvrig er de sitatene du mener er feilsitert (?) på diplomatisk akkurat det innlegget sier. India har alltid snakket om utslipp per hode og alle tall i India (som i China) blir lite når det fordeles på befolkningen, og hva som menes med pollution og «clean power» er totalt avhengig av sammenhengen og hvem som sier det.

  Når kinesere jeg kjenner snakker om forurensing i China kan jeg forsikre deg om at det har ingenting med CO2 å gjøre!

 4. Dere lyver. (Moderator: Vennligst vis folkeskikk, du har ikke påvist noen løgn. Dette er siste advarsel for trolling. Linjene under er helt irrelevante i sammenhengen)

  Dette er hva India sier:Goyal said India’s contribution to climate change was only 1/10th or 1/11th of what the US does and the country’s per capita carbon emission was one of the lowest in the world.

  However, the minister said the government was concerned about the pollution and effects on the future generation and was promoting the use of clean energy.

  «We stand committed to clean power with or without support from the West.»
  Hvis dere skal sitere noe så må dere jammen sitere riktig!

Kommentarer er stengt.