Det er SOLA som styrer klimaet

Underholdning fra klimaskremmerne

Her er et lite utvalg av ukens klimaskremsler, som kjent kan klimakrisen medføre at mye rart skjer rundt om i verden. Først et oppslag fra forskning.no som tar oss til permafrosten i Sibir hvor det er oppdaget nye trusler mot mennekeheten. Deretter en omtale fra WUWT som viser hva enkelte i USA bekymrer seg for litt lengre inn i fremtiden.

Forskning.no med gigantviruset fra Sibir
Muligens er det ikke rettferdig å gi redaksjonen i forskning.no æren for dette alene, for skaperen av dette mesterverket er Erlend Lånke Solbui som titulerer seg NRK-jounalist.. Her kan vi lese om journalistens bekymring for at klimaendringene med den kraftige oppvarmingen vi ikke har hatt i Sibir skal føre til «at  permafrosten ikke nødvendigvis vil være like permanent overalt.»

Deretter introduseres skurken i oppslaget, gigantviruset «Mollivirus sibericum» som er funnet nedfrosset i permafristen og som ifølge denne forskningsrapporten «should be of concern in a context of global warming.» Forskerne skal prøve å gjenopplive dette 30.000 år gamle viruset og både NRK-journalisten og partnerne hos forskning.no er tydeligvis bekymret for at den galopperende menneskeskapte oppvarming skal føre til at denne giganten på hele 0,6 mikrometer slippes løs på menneskeheten uten at vi har kontroll.

robot_twitWUWT kan berette om klimatrusselen fra robotene
På WUWT kan Eric Worral berette i en relativt satirisk språkdrakt om et oppslag i Washington Post hvor temaet er klimakatastrofen og de masseutryddelser som følger derav. Konkret er avisen bekymret for at mnneskeheten kan bli utryddet, og dermed er det duket for at fremtidens intelligente roboter tar over planeten vår.

Imidlertid er dette det reneste tøv fordi forskningsrapporten som avisen henviser til ikke engeng nevner klimaet eller klimaendringene.

Noen skal alltid ha det siste ordet, uansett hvor dumt det er
Vi avslutter med å nevne debatten rundt SSB og sensuren av statistiker Dagsvik som ikke fikk lov av ledelsen å publisere sin forskning i SSBs kanaler. Dag og Tid har hatt klimadebatt ukentlig hvor det blir stadig klarere at fysikeren Rasmus Benestad aldri gir opp sitt forsøk på å være eneforvalter av klimasannheten i Norge, rett og slett fordi alle andre tar feil. Denne uka viser han i innlegget «Temperaturforskning» at han ikke forstår seg på statistikk. Akkurat det har han til felles med de involverte i Hockeykølleskandalen til Dr. Mann.

Abonner på Klimanytt:

Kategorier