Det er SOLA som styrer klimaet

Fransk klimautrenskning

Frankrikes ledende TV-meteorolog Philippe Verdier er suspendert fra jobben etter å ha utgitt boka «Climat Investigation»  som utfordrer den herskende politiske korrekthet på klimafeltet. Han skriver bl.a at vi holdes som gisler av politiske ledere i en global skandale hvor metodene inkluderer villedende modeller, og hvor målet er å skremme befolkningen med en klimakrise som ikke kan observeres ute i naturen.

Philippe_Verdier_3472801bKlimapolitikk
Fra før er franske meteorologer innkalt til utenriksministerens kontor hvor de ble strengt formanet til å snakke om klimakaos i sine værmeldinger. Om kort tid er det klimasirkus  klimakonferanse i Paris og vertskapet har lagt all sin politiske prestisje i en vellykket konferanse. Vellykket i denne sammenheng betyr at klimakrisen må fortsette å være reell, menneskeskapt og truende og konferansen må vedta å gjennomføre omfattende og kostbare politiske tiltak mot denne ikke-observerbare klimakrisen. Man går selvsagt ikke ustraffet ut mot klimakrisens politiske ledelse og slett ikke i en statlig eid TV-kanal.

Saftige konklusjoner
Boka inneholder saftige konkusjoner: klimaforskningen har blitt poltisert og ledende klimaforskere er blitt manipulert, Verdier utfordrer klimapanelet ved å fastslå at data er blitt fjernet når de ikke stemte med konklusjonene eller reiste tvil rundt nøyaktigheten til klimamodellene. Verdier bekrefter den snart 20-årige pausen i global oppvarming og fastslår at det ikke er mulig å forutsi sikkert om vi står foran en fortsettelse av psusen, eller for nedkjøling eller mer oppvarming.

902844-26605474-thumbnailFordeler ved global oppvarming
Boka har et helt kapittel dedikert til de mange fordelene ved global oppvarming, bl.a kommer det frem at varmere vær tiltrekker flere turister til landet, lavere dødelighet og lavere elektrisitetsregninger følger mildere vintre, og de bedre årganger for vin og champagne man får med et mildere klima er også av svært stor betydning for mange franskmenn.

Ingen ytringsfrihet for de som kritiserer klimareligionen
Philippe Verdier er svært klar på at ledelsen ikke likte hans bokutgivelse, men både Verdier og hans sjef var i utgangspunktet av den oppfatning at man i Frankrike har ytringsfrihet. Suspensjonen som skjedde  i form av et personlig brev hvor han ble bedt om ikke å komme på jobb, viser at det er klare grenser for hva man kan ytre seg om i Frankrike. Det er for den herskende politiske eliten viktig å kneble alle ytringer som reiser tvil rundt klimakrisen. Heller ikke i Frankrike spiller faktaene noen rolle i klimadebatten.

Hva med Norge?
Kunne Verdiers bok bli utgitt i Norge, forfattet av en norsk meteorolog? De har alle de samme dataene som Verdier og følger de samme naturlovene til daglig. De er utsatt for den samme politiske manipulasjonen og er omgitt av de samme fanatiske NGOene og de samme blinde mediene. Behovet for en tilsvarende bok i Norge er stort.

Abonner på Klimanytt:

Kategorier

8 kommentarer

 1. Behandlingen av Phillipe Verdier er ikke den eneste av sitt slag i klimasammenheng, og den er heller ikke den verste. Men denne saken ser ut til å «tenne» langt flere enn de tidligere. Kan man håpe at en milepæl er nådd?
  Det skal være adgang til å signere en petisjon.
  Det gjør jeg gjerne, men vet noen i tilfelle hvor?

 2. Minner om de som kritiserer islam…. yrkesforbud. Hvem er det egentlig som ikke tåler kritikk?

   1. Har du noe klimafaglig å melde, Hansen? Din kommentar ødelegger for den konstruktive debatten. Og du setter deg selv i et lite flatterende lys.

    Hvis du ikke har annet å fare med, vennlist spar oss!

    1. Det er vel bedre å være dårlig til å tåle kritikk, enn å ikke ta den i det hele tatt. Problemet er jo den politiske latterliggjøringen og kneblingen av folk med andre meninger. Det er udemokratisk og uvitenskapelig.

     1. Et gammelt ord sier at den som tyr til muskelkraft har tapt sitt siste argument.
      I skriftlig sammenheng kan man vel si at den som tyr til sjikane og forsøk på latterliggjøring av meningsmotstander egentlig viser at han er tom for saklige argument.

Kommentarer er stengt.