Det er SOLA som styrer klimaet

Klimaforskninga er bare tull!

Adresseavisen glimter til i dag med et frittalende intervju med oljegeolog og gründer Erik Haugane som får tale fritt over 11 minutter. Overskriften er hentet fra adresseavisen og gir en treffende beskrivelse av dagens klimaalarmisme!
Her følger et uhøytidelig referat fra dette åpenhjertige intervjuet. Vi gratulerer Adresseavisen med dette intervjuet hvor man faktisk slipper til en representant for den tause majoritet.

Foto: Adresseavisen
Foto: Adresseavisen

Klimareligion – ikkeklimavitenskap!
Her sammenlignes klimasaken med religiøse skremsler. Det finnes ikke belegg, det finnes ikke dokumentasjon for skremslene. Det klargjøres at CO2 er plantemat slik at vi får større avlinger og ikke hungersnød som journalisten vil ha det til.

Klimamytene folk tror på ligner mer på religion enn på vitenskap. en kurant sammenligning er homeopati hvor oså folk lures til å tro på tøv. Elendighetsbeskrivelsene om klima i media gjør folk både syke og deprimerte.

Et klimapanel uten rent mel i posen
Klimapanelet er en klubb hvor man bare kommer med i dersom man er enige med dem og hvor mange tjener penger på skremslene sine. Den er satt sammen ikke for å forske på klimaet men for å finne bevis for en menneskeskapt klimaendring man forutsetter er reell og truende. Uten belegg, uten dokumentasjon.

Hvorfor tar ikke denne klubben sine egne, når de blir for useriøse? Al Gore for eksempel, filmen hans er bare tull fra A til Å. Hvorfor griper ikke seriøse klimaforskere inn? Dette er et sykdomstegn.

Oljen og gassen er en velsignelse for verden
Det er billig energi som har løftet hundrevis av millioner ut av fattigdom og gitt dem lengre levetid. CO2-utslippene har ingen stor betydning for klimaet!

Hvem er det egentlig som skal ha dårlig samvittighet?
De som skal ha dårlig samvittighet er ikke de som bruker bilen, spiser kjøtt eller jobber i oljebransjen. De som spiser økologisk mat er de som skal ha dårlig samvittighet, for de er på en egotripp på grunn av den store arealbruken på økomaten.

Abonner på Klimanytt:

Kategorier

3 kommentarer

 1. Haugane kommer med en del udokumentert påstånder, bl.a om havnivåstigning. Hva hvis den er akselererende?

  Han kaller også modellene for urealistiske, og han snakker om forskere som medlemmer av en «klubb», samtidig som han hevder at det ikke er en konspirasjon… Underlig.

  Hans kommentar om religion bør avgrenses til miljøbevegelsen, eventuelt, og ikke til forskere.

  Han blander også Jordas fart rundt Sola inn i dette…. Hva har Jordas fart med dette å gjøre?

  Og hva kan matproduksjonsveksten skyldes? Tja, bedre metoder for landbruk kan også være en årsak?

  I det store og hele mener jeg at Haugane i dette intervjuet ikke bruker forskning for å underbygge sine påstander, om klima. Det er etter min mening ikke nok å si at klimaet har variert før, og derfor kan de målte endringene i dag IKKE skyldes mennesker…

  Hans kommentarer om ressursbruk og politikk sorterer ikke under sjølve klimavitenskapen. Derfor må han skille mellom politikk og vitenskap.

  1. Slutter meg til den takken.
   I dag trengs det dessverre innsikt, kunnskap og mot av ypperste kvalitet for å stå frem med meninger som taler IPCC imot.

Kommentarer er stengt.