Det er SOLA som styrer klimaet

Stein Bergsmarks klimaforedrag, nå som video

Videoen fra Stein Bergsmarks foredrag «Vårt klima – en realitetsorientering» er nå klar.

Stein_BergsmarkStein Bergsmark er fysiker og tidligere leder for studieprogrammene i fornybar energi ved Universitetet i Agder. Han har etter omfattende klimastudier gjennom flere år skrevet en meget aktuell klimarapport og holdt dette foredraget  ved UiO 7.oktober 2015.

Rapporten har fått bred presseomtale, men ingen av Bergsmarks hovedpunkter er til nå blitt tilbakevist. Omtale av rapporten ligger under fanen vitenskap og kan lastes ned her: Klimarapport versjon G10

Foredraget er nå tilgjengelig som video for alle som ikke kunne delta på møtet i Oslo, det ligger her på you tube

Abonner på Klimanytt:

Kategorier

2 kommentarer

  1. Takker for et sterkt opplysningsforedrag. Når skal folk våkne opp og forstå at CO2 er skapt av aktivister og gjort til en pengemaskin for dem og politikere rundt om i verden? Du har stukket hull på bløffballongen.
    Mvh
    Oddvar Eikeri

Kommentarer er stengt.