Det er SOLA som styrer klimaet

Kjære Klima

Dette bønneskriftet til Klima fra E.R.Grønn er guddommelig underholdende, redaksjonen takker Knut Rellsmo for bidraget!

klimabønn fra E.R. grønn
klimabønn fra E.R. Grønn

Det er cirka 1 måned til Klima-konferansen i Paris og nå er vi ​Klima-alarmister skikkelig nervøse…

For å gå rett på sak føler vi oss skikkelig lurt og overkjørt av deg,
Du må jo fatte at når du stikker av fra prognoser, ismengde og havnivå er vi i jævli trøbbel!

Folk flest har slukt «Klima-bobla» med «søkke og snøre» men det er noen ​jævlige våkne realister, forskere, professorer der ute som iherdig og konsekvent avslører med fakta og holder folk oppdatert. Du ​må jo fatte at dette kan ødelegge hele greia!

Nå har vi jobba iherdig med rundt 2​0 Klima-konferanser og det står fortsatt dønn i stampe, Ikke nok med det: Når «IPCC – sjefen sjøl» Klima-pave Pacha​uri blir sparket p.g.a sextrakassering må du jo ​skjønne​ at dette blir vel problematisk.

Vi er selvfølgelig skuffet når du ikke følger opp og holder samme temperatur i 18 år uten tegn til global oppvarming.​ Konsekvensen er jo blitt at isen i Antarktis er over snittet for 1978-2010 og Arktis la på seg 1,9 mill. kvadratkilometer fra 2012 til 2014. Tenkte du ikke et øyeblikk på at du spenner bein på Al Gore som lovet isfritt Arktis i 2014? Husk han er ingen hvem som helst ​og Nobelprisvinner! Al’s Klima-butikk kan gå rett til helvete og staben hans lurer nå på om de faktisk skal skifte til global nedkjøling?​

​Ikke har vi ​greid å kamuflere at isbjørnbestanden har vokst fra 5000 i 1950 til dagens ​32000  heller. Det hadde vært fint om temperaturen under konferansen i Paris kunne sendes opp 10 grader? Under Københavnkonferansen holdt jo folk på å fryse i hjel og Obama måtte dra hjem et døgn før fordi snøstorm hjemme stengte flyplassene. Slikt styrker ikke budskapet.

Kjære Klima, nå har du kjørt ditt eget løp i millioner av år og ikke en gang fulgt ​med på temperaturen. Er det ikke på tid å roe ned og ikke være så forbannet egenrådig!

Vi som er grønne eller lever av dette er nødt til å holde CO2 bobla i live for å holde liv i Klima-kvoter, oppslutning om FN og Klima-saken som en internasjonal krise og sist, men ikke minst bruke Klima-endringer som påskudd for bistandsøkning og flere grønne jobber.

Om du nå ikke kommer på bedre tanker og legger deg på Klima-panelets prognoser sprekker hele greia. Du vil ødelegge og smadre ​troende, naive og kunnskapsløse journalister, politikere, fjortiser i Natur & Ungdom, Paven, Prince Charles, miljøbevegelser, Besteforeldre mot klima, kjendiser … Det er 26500 miljøbevegelser bare i USA, en skare som regelrett blir arbeidsløse. Tenk hvorledes dette vil bli pinlig, med avsløring av Aftenposten, Bellona,​WWF, Cicero m.fl? Kjære Klima, det er ikke slik man behandler en menighet!

Ønsket mitt er en helt snøfri vinter i Skandinavia med snitt pluss 10 grader. Det hadde vært innertier og kan ​i det minste holde liv i ​»CO2​-bobla​» ​inntil videre​, so please see what you can do!​

……

Med varm hilsen

​E.R. Grønn​
​Vegetarianer/Syklist/Klima-alarmist​

Abonner på Klimanytt:

Kategorier

4 kommentarer

  1. Vi må nok bare stole på en M E E E G A A A El Nino i Stillehavet til jul. Kong Neptun kommer nok til å redde troverdigheten til COP 21…. Bare vent og se.

  2. Hei E.R. Grønn. Det er søren ikke så lett å være meg heller. For det første har jeg noen langsiktige sykluser å ivareta. Så kommer den hersens solen og stikker kjepper i hjul. Plutselig kommer det en fyr med Nobelpris og hevder at jeg må skru opp temperaturen. Han gjør så godt han kan med å fly jorden rundt i privatjet, men hva hjelper det når han ikke får resten med seg. Du kan ikke klandre meg når dere ikke klarer å hjelpe til med mer enn dere gjør. Jeg kan dra i gang noen vulkaner, men er redd det kan bli kaldere i stedet for varmere. Hva gjør vi da? Tenkte jeg skulle snakke med Solguden om hjelp, men så sier dere at solen ikke klarer å gjøre noe med dette den heller. Jeg tror nesten ikke jeg kan hjelpe deg. Sorry.

Kommentarer er stengt.