Bli medlem i Klimarealistene!

Nå har vi et ekstra godt medlemstilbud for 2016. For 300 kr får du ett års medlemsskap samt boka til Donna Laframboise tilsendt. Betal til bankkonto 2630.30.62482. Studenter og skoleungdom halv pris, kr 150. Alle medlemmer får ukentlig tilsendt vårt 1-sides naturvitenskapelige “Klimanytt” hvor professor Ole Henrik Ellestad er redaktør.

Sjokkerende om FNs Klimapanel
“Den oppblåste tenåring som ble tatt for å være verdens topp klimaekspert” er boka om hennes sjokkerende oppdagelser om FNs Klimapanel – gir deg garantert bakoversveis! Dette er hva et par av leserne hennes har skrevet:

«Blomstrende briljant. Ødeleggende». (Matt Ridley)

«Donna Laframboise gjør hva dyktige journalister skal gjøre…(her) setter hun et grelt lys på den råtne kjernen av IPCC.» (Prof. Richard Tol)

Engasjer deg i et lokallag!
Blir vi flere kan vi gjøre mer for deg lokalt og du kan treffe flere klimarealister. Vi er inne i en prosess hvor vi organiserer lokallag. Stavanger, Trondheim og Mjøstraktene er etablert, under etablering er Agder, Telemark/Vestfold, Tønsberg, og Tromsø hvor vi kan trenge flere realistiske ildsjeler. Bli med da vel?
Mer om Klimarealistene her og her.

Naturvitenskapelig, balansert og saklig informasjon
Klimarealistene er nesten helt alene i Norge om å arbeide naturvitenskapelig for å spre balansert og saklig informasjon om klimaet vårt. I dagens situasjon hvor vi ikke har hatt global oppvarming på 18/19 år, hvor nesten ingen andre land utenfor EU/USA satser på reelle klimatiltak og hvor solforskerne våre varsler et kjøligere klima i flere tiår fremover, så mener vi det er direkte uansvarlig av våre politikere å bruke så sinnsykt mange milliarder på helt meningsløse klimatiltak.

Støtt oss ved å dele artikkelen:

6 thoughts on “Bli medlem i Klimarealistene!

    • Det er åpenbare metodefeil her som hvem som helst kan se. Rapporten bygger på den omstridte antagelsen om at det er utslipp av CO2 som styrer atmosfærisk temperatur. Dette kommer fra FNs klimapanel som aldri har presentert empirisk forskning som støtter antagelsen og det er dermed en politisk antagelse om en antatt fremtidig virkning med støtte i deterministiske datamodeller.

  1. Hei, er det noen her inne som kan gi ett estimat av hvor mye gjennomsnittstemperaturen på jorden stiger, når polarsirkelen flytter seg ca 14m nordover pr år. Denne øknigne vil være større jo nærmere polarsirkelen du er. Ved ekvator vil det ikke gi noe bidrag.
    At det har effekt er åpnebart for enhver fysiker. Å regne ut om det dreier seg om 0,01 grad pr år eller 0,001 grad pr år er litt verre. Det krever litt mer!

Comments are closed.