Det er SOLA som styrer klimaet

Ole Humlum mest lest på geoforskning.no

Geoforsknings Ronny Setså har  regnet på deres mest populære blogginnlegg i 2015 og det viser seg at.professor Ole Humlum hadde de tre mest leste blogginnleggene på geoforskning.no. Humlum er med i Klimarealistenes Vitenskapelige Råd, og de tre sakene han tok opp handlet alle om klima. Redaksjonen gratulerer Ole Humlum med tre utmerkede og særdeles lesverdige saker, som vi kort gjengir her. Har du gått glipp av disse tre sakene tidligere er det bare å følge lenkene under

Ole_Humlum1. Administrativt menneskeskapt klimaendring
23.september spør Humlum: «hvorfor blir historiske temperaturmålinger fortsatt endret den dag i dag?» Deretter identifiserer han et helt sikkert eksempel på administrert enneskeskapt klimaendring.

2. Den virkelige verden avviker fra klimamodellene
I juni beskriver Humlum hvordan klimamodellene avviker fra virkeligheten når et gjelder havis både i Arktis og i Antarktis. Modellene har spådd issmeltning og stigende temperatur ved begge polene, men dette skjer ikke. Humlum viser hvordan samlet havismengde har økt hvert år fra og med 2013.

3. Ytringsfrihet og klimadebatt
Humlum er 13. november «bekymret for at enkelte i dag ønsker å begrense ytringsfriheten, ikke styrke og utvide den». Han fortsetter: «Det finnes mange metoder til å begrense ytringsfriheten. En enkel og effektiv måte er å skape et debattklima som er antagonistisk til idealet om klokskap, toleranse, måtehold og kultivert adferd, men i stedet dominert av sjikane, negative personkarakteristikker og virkelighetsfjerne postulater.»

«Uten frie ytringer, ingen fri informasjon, ingen fri meningsdannelse og intet reelt grunnlag for demokrati.»

Abonner på Klimanytt:

Kategorier

Én kommentar

  1. Det er meget hyggelig å få vite at Ole Humlum er mest lest
    Da er det håp om at flere har lært om hvordan virkeligheten i klimasaken forholder seg, og kanskje ikke minst hvordan en genuin forsker og gentleman svarer når han angripes av ofte kverulantiske «besserwissere».
    Godt nytt år til Ole Humlum og alle andre.

Kommentarer er stengt.