Det er SOLA som styrer klimaet

Problemet MDG

Et politisk innlegg av Eirik H. Devold

MDG vil nå stoppe utbygging av en 3. rullebane på Gardermoen. De vil også innføre en langt høyere flyplassavgift, samt kutte i tax-free ordningen. De vil ikke ha en ny sprit-finansiert rullebane, sier de. Men de tapte arbeidsplassene i forbindelse med utbyggingen og driften av en utvidet flyplass i vår arbeidsledighets-tid, samt de økte skatteinntekt-ene til staten og økt BNP gir de blaffen i.
Samtidig vil antakeligvis flyplassen på Rygge bli nedlagt pga av den nye flysete-avgiften.
Alt dette vil føre til økt bruk av flyplassen på Torp, og økt biltrafikk Torp-Oslo.
Men MDG vil også stoppe videre utbygging av E18 syd-vestover fra Oslo med lange bilkøer (og økt CO2-utslipp) som resultat.
Videre vil de forby all biltrafikk i Oslo sentrum fra 1.7.2016, noe som vil føre til økt biltrafikk til kjøpesentrene utenfor sentrum og større parkerings-problemer der.
T-banen i Oslo er helt sprengt i rush-tidene. Det går et 6-vogners tog hvert minutt i sentrum, og mer er det ikke plass til på skinnegangen. Lengre tog er det heller ikke plass til på perrongene. Så folk kan ikke bruke T-banen i stedet for bil.
Dette begynner å bli fullstendig tragi-komisk. En tragedie for fly-passasjerer og bileiere er det uansett. Men Rasmus Hansson har gjort det klart at MDG ønsker å føre samfunnet tilbake til slik det var omkring 1980. «Vi hadde det jo bra den gangen også, med mye lavere CO2-utslipp», hevder han.
Fullt så gal som islamistene, som vil føre samfunnet tilbake til den gang profeten Mohammed levde på 600-tallet, er MDG enda ikke blitt, men målsettingene begynner å ligne på hverandre, om enn virkemidlene er noe ulike.
At det ikke finnes naturvitenskapelig bevis for at CO2-utslippene fører til global oppvarming eller er skadelige for klimaet, nå når vi alt har 400 ppm (parts per million) CO2 i atmosfæren, overser de glatt. Det er kun egne posisjoner (og lønningene som følger med posisjonene), som interesserer MDG.
Velgerne forlater nå MDG. På siste meningsmåling for februar 2016 fikk MDG kun 2,6 %, altså noe i retning av en halvering fra kommunevalget. Men at et slikt mini-part skal få så stor innflytelse over millioner av bileiere og flypassasjerer er helt utålelig og uakseptabelt.

 

Abonner på Klimanytt:

Kategorier

3 kommentarer

 1. Hovedansvarlig for dette er AP som i sin «regjeringsiver» har tatt med tøysekoppene fra MDG. AP er jo fullstendig usynlige. Antar MDG har truet med å felle det røde flertallet hvis de ikke for ture frem som de gjør. Dette burde Oslos befolkning ha skjønt før valget. Det er noe som heter at det er for sent å snyte seg når nesen er borte. Oslo må slite med disse frem til neste valg.

 2. At de får denne innflytelsen skyldes et annet politisk problem, AP’s styringskåthet!

  Kombinerer man MDG’s «klima»-galskap med AP’s manglende anstendighet og styringskåthet, blir resultatet hoderystende, «grønn» galskap som vi bare må ta som dokumentasjon på manglende evne og manglende vilje til seriøsitet. Får bare håpe de får gjennomført så mye som mulig før neste valg, det er jo gjerne slik, skal man bli kvitt en sykdom, må man ha en skikkelig runde først.

  1. Pressen, prester, og en hale med andre, og med NRK som anfører slipper nok ikke unna å få sitt «pass» påskrevet i en senere bedømmelse og fordømmelse av den pågående forstemmende, deprimerende, humørdrepende, løgnerske og bevisst villedende demonisering av co2.
   Det har blitt en hard prøvelse å lytte/se på Dagsnytt Atten og andre programmer og høre samtlige som er villige til å uttale seg si den samme leksa dag ut og dag inn. Det hele fortoner seg mer og mer ufattelig.
   Hva er det som har skjedd med de snakkende mennesker?
   Hvor lenge skal man vente til «barnet» forteller oss at Keiseren er naken?

Kommentarer er stengt.