Det er SOLA som styrer klimaet

Omlegging av medlemssystemet

Vi har i høst brukt mye ressurser på å forbedre våre rutiner, og spesielt mot dere som er medlemmer. Vi har gått over fra et manuelt medlemssystem, til at det nå er online, og integrert med vår nye nettbutikk. Vi håper dere setter pris på dette, og de nye muligheter dette gir oss.

Ett av målene, og hensikten bak denne omleggingen, er at vi ønsker å utvide medlemsmassen og forbedre kommunikasjonen med dere. Det vil styrke klimarealistene økonomisk, og vi kan øke aktiviteten vår betydelig på flere områder.

Første gangs innlogging

Vi har overført alle nåværende og tidligere medlemmer til vårt nye onlinesystem, og det er opprettet en bruker hos Klimarealistene.com. For å logge inn første gang må du gå til «Min konto» og «Glemt passord«.

Her må du bruke den epostadressen – ikke brukernavn – som du tidligere har brukt, og som er registrert i medlemsregisteret hos oss. Om du skriver feil, eller ikke finnes i vårt register, vil du få en melding om “Ugyldig brukernavn eller e-postadresse”.

Når du oppgir en epostadresse som finnes i vårt system, vil du få en e-post fra oss om å endre passordet. Om eposten ikke dukker opp, så pass på å sjekke spamfilteret ditt. Klikk deretter på linken i eposten om tilbakestilling av passord, og oppgi ditt nye passord to ganger. Vi anbefaler at du lar nettleseren din foreslå et sterkt passord, og at du lagrer det.

Når du deretter logger deg inn og om du er registrert som medlem vil du automatisk får medlemsrabatt på de fleste produkter i nettbutikken.

Medlemskontingenten

Medlemskontingenten er nå ikke pr. kalenderår, men løper fra den dato du betaler, den til samme dato neste år. Du vil få flere påminnelser pr. epost før den utløper, og også etter hvis du glemmer å fornye ditt medlemskap. Ordinært medlemskap betaler du her.

For de som ønsker det kan vi trekke medlemskontingenten automatisk hvert år. For å full automatikk med trekk på konto må man bestille abonnement. Medlemskap med abonnement betaler du her.

Er du ikke medlem fra før, så kan du bli det ved å kjøpe ett av produktene i kategorien Medlem i nettbutikken.

Husk at for å få medlemsrabatten i nettbutikken må du LOGGE INN før du handler!

Får du problemer og står helt fast kan du kontakte oss på medlem@klimarealistene.com

Abonner på Klimanytt:

Kategorier