Det er SOLA som styrer klimaet

Verv et medlem

Klimarealistene må bli enda flere for å bli hørt! Gjerne raskest mulig før politikerne har brukt opp oljefondet på klimatiltak som ikke har noen målbar effekt på annet enn din lommebok. Vi ber derfor om at du leser følgende budskap fra vår leder, Morten Jødal, og deretter setter deg i sving for å verve minst ett medlem.

Vår organisasjon er i vekst, og utvider aktivitetene. Vi har i mai tilsatt en daglig leder i 1/5 stilling, og det samme med redaktør for nettsider og sosiale medier. Vi er i ferd med å tilsette en redaktør for vårt vitenskapelige tidsskrift, også i en tilsvarende stillingsbrøk. Om ikke lenge kommer første nummer av vårt vitenskapelige tidsskrift Science of Climate Change ut. Dere kan glede dere. Og til høsten kommer vi forhåpentligvis for fullt i gang med foredrag og medlemsaktiviteter på nytt. 

Det meste av vår virksomhet er basert på medlemskontingenten, selv om vi også får en rekke små og store gaver. Vi har nå mer enn 1 100 betalende medlemmer, som er et godt utgangspunkt for aktiviteter.

Vi må imidlertid bli flere. Medlemmer er en trygg basis for vår virksomhet – og framtidig utvidet innsats. Det finnes mange sympatisører og meningsfeller som aldri har kommet ut av noe skap. Det er min overbevisning at hvert eneste medlem i Klimarealistene med letthet kan verve minst ett nytt. Jeg spiller derfor ballen over til dere: Verv et medlem – og helst flere – i løpet av sommeren. Prat med venner og familie, eller en god kollega.

Det enkleste for oss i administrasjon og styre er at medlemmer betaler kontingenten via nettbutikken, som alle finner på Klimarealistenes nettsider. Her kan man også gi medlemskap som gave. Gjennom nettbutikken får vi alle opplysninger på plass, og slipper arbeidet med å legge dem inn manuelt. Nye medlemmer bes oppgi epostadresse, som er nødvendig for all kommunikasjon med dem.

Finner du nettbutikken komplisert, så kan du også betale kr 390,- direkte til:
Bankkonto 2630 30 62482

eller

VIPPS 120336

Med ønsker om en riktig god sommer.

Morten Jødal, styreleder

Abonner på Klimanytt:

Kategorier

Én kommentar

  1. Som lokallagsleder er det viktig at en bruker post nummer ved tegning av nye medlemmer. Vi er nå 4 i interim styret «Klimarealistene Haugaland og Sunnhordland», 3 av oss er ikke på den offisielle medlemslisten. Dette er et problem dere må ta på alvor. På «Min Side» er det ikke mulighet for å føre opp Postnummer/kommune. Dette må dere gjøre noe med fort. Dere kan ikke bruke IP-adresse for lokalisering av medlemmer. Skal vi drive lokallag må vi få kontakt med alle medlemmene i lokallagets distrikt.

Kommentarer er stengt.