Bli medlem i Klimarealistene

Medlemskap

Du blir medlem ved å betale medlemskontingenten på 390 kr for 2020. NB! Skoleelever og studenter halv pris

Betalingsmetoder:

Til bankkonto 2630.30.62482.
Til VIPPS 120336

Ved bankbetaling gi opplysninger om navn, postadresse, e-postadresse, utdanning/yrke og eventuelt fødselsår på e-post til: medlem@klimarealistene dot com

Vippser du, vennligst tast inn epostadresse i meldingsfeltet.

Donasjoner kan sendes til samme konto, vennligst merk innbetalingen med “donasjon”.

 • 37
  Shares

14 thoughts on “Bli medlem i Klimarealistene

 1. Et kort generelt innspill; Hvorfor ikke få klimarealistene ut på webtv, likt det som man finner i Sverige, swebb.se ? De har en hel del interessant info og vurderinger rundt dette med klimaet som forklares på en objektiv og rasjonell måte.

 2. Årsaken, til at IPPC ikke er avviket for lenge siden, skyldes deles “klimakapitalistene”, men mest av alt det faktum media nekter av ta inn kritiske innlegg og at statskanalen NRK og privatkanalen TV2 her i NORGE begge driver propaganda for de “klimafrelste”. En liten titt i ” On Liberty (1859) av den engelske filosofen John Stuard Mill, som sa at du vet ikke hva sandheten er, før du har hørt motargumentene. En slik tanke er neppe fremmed for alarmistene, men fryktes det mer en noe annet.

 3. Hvor ligger de økonomiske motivene for en pro-IPCC politikk, sett med først og fremst norske øyne? Eller er det en form for forskrudd politisk prestisje i det?

  • Det er svært mange aktører i pro-IPCC politikken og det er ingen grunn til å anta at det eksisterer noe enhetlig motiv. De interesserte kan selv se på de enkelte aktørene, da dette ligger helt på kanten av denne foreningens aktivitetsfelt.

   Omfanget av den økonomisk gevinst for en pro-IPCC-politikken aner man ved å lese hva Jon Hustad har skrevet om dette i Dag og Tid. 120 til 160 milliarder bare i denne stortingsperioden, som i stor grad går ut av landet, jfr kjøp av regnskog og Indonesisk myr i det siste. Man må¨anta at en pen andel av noe av dette fester seg til fingrene på de som administrerer flyttingen av slike beløp, jfr andelen av U-landsbistanden som blir i Norge.

   For de aller grønneste er det åpenbart at man skremmer med klimadommedag med seg selv i Messiasrollen i en stil som er godt kjent fra eldre tider. Hvorvidt dette er forskrudd eller helt naturlig avhenger av eget ståsted og trenger der ingen ytterligere kommentar.

   • Efter min opfattelse lider mange af de dedikerede klima-alarmister – især dem, som påtager sig en politisk rolle (Gro Harlem Brundtland, hvis aktiviteter er veldokumenterede, se f.eks. Rupert Darwell’s “The Age of Global Warming, er et muligt eksempel) – af et stærkt selvhad og en stærk skyldfølelse. De mener, at menneskeheden ødelægger jorden, og at de skal “sone” denne “skyld”, som de føler så stærkt. Skyldfølelsen er hos dem så stærk, at den overskygger deres evne til rationel tænkning, og de er villige til at ofte deres medmenneskers velfærd for at købe sig aflad. I en del tilfælde kan de også opnå personlige fordele – social og politisk prestige, anerkendelse – som de eftertragter umådeligt meget – ved at ofre deres medmenneskers økonomi. At de som politikere skamrider vælgerne og misbruger deres tillid, lyver for dem, manipulerer med dem osv. osv., giver dem måske samtidig en følelse af stolthed over at kunne slippe afsted med manipulationen og magtmisbrugen. Og endelig er der naturligvis nogle politikere, som i deres meget omfattende uvidenhed faktisk tror på, at Jorden er “truet” af temperaturstigninger. At det kan lade sig gøre i så koldt et klima som vores siger noget om omfanget af den menneskelige dumhed.

 4. Jeg meldte meg inn i klimarealisene for kort tid siden, og fikk da en bok som het DEN OPPBLÅSTE TENÅRING, men jeg har begynt å se så dårligt i det siste. Derfor lurte jeg på om den boken ligger på nett eller den kan bli lagt ut.

  • Der er jo litt humoristisk at de mener at motparten har så stor makt at de må knebles. Slik jeg ser det har FNs klimapanel fått et totalt overtak i denne diskusjonen. Man kan jo mistenke dem for å prøve å kneble avsløringen av nyere histories største bløff.

   • Alle redaksjonen i norsk presse har inntatt standpunktet: pro-IPCC. De knebler motparten ved nærmest å blokkerer for kritiske innlegg. VG er et kjærkomment unntak.

    I norsk skole knebles klimakritiske elever på denne måten:
    ”Mange elever går ut av skolen som klima¬skeptikere. Det må det bli en slutt på, mener Utdanningsforbundet.”

    Dette uttalte Utdanningsforbundet i Dagsavisen 15. april 2014:

    http://www.dagsavisen.no/samfunn/gar-ut-av-skolen-som-klimaskeptikere/

    Det er åpenbart at statsmakta frykter motparten.

    • Det var skremmende lesning. Minner meg om folkeskolen for 50 år siden. Det er bare å bytte ut klimaskeptiker med ikke-religiøs. Man skal være på vakt når noen mener at andre skal knebles. Da er det som oftest noen ubehagelige sannheter som skal tilsløres.

    • Her gjorde jeg litt urett overfor andre innen norsk presse. Avisa Nordland og Dag og Tid har en åpen og konstruktiv holdning til pro et contra.

     Her er siste innlegg fra SSB-forskerne som ble nektet å offentliggjøre sine resultater hos SSB:

     http://stjakobs.dyndns.org/klima/DagOgTid_18_09_15.jpg

     Legg merke til vurderingene av Samsets og Benestads innsikt i statistiske analyser.

     Her gis det ikke ved dørene.

Comments are closed.